Lekker in je vel!


Als je afvalt en je conditie verbetert, voel je je gezonder, zelfverzekerder en krijg je ook meer complimentjes over hoe goed je eruit ziet, wat je weer motiveert om door te gaan. Afvallen is meer dan alleen een getal op de weegschaal. 
Zie hieronder voor meer informatie over de behandelingen en de kosten.

GezondPutten 4

Consulten

In het introductiepakket zitten in totaal 10 contactmomenten. Uiteraard kun je altijd vaker komen mocht je daar behoefte aan hebben.     
                                                                                                

GezondPutten 5

1-op-1 support

Iedereen is anders, vandaar dat ik gebruik maak van persoonlijk contact. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wilt langskomen, je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen één maal per twee weken langs te komen, of misschien een keer per maand.

Gezondputten 6

Introductiepakket

Om een nieuwe leefstijl onder de knie te krijgen heb je wat langer de tijd nodig, vandaar dat ik een speciaal introductiepakket heb, met daarin een intakegesprek, adviesgesprek en 8 persoonlijke consulten. 

Kosten: € 199,-

Intakegesprek 60 minuten, een analyseconsult van circa 40 minuten en 8 consulten van 15 minuten.

Inhoud introductiepakket:
* 1 intakegesprek
* 1 adviesgesprek
* 8 consulten

Mocht je dit anders willen, dan kan dat uiteraard in overleg.


Intakegesprek

Als je liever geen pakket wilt, is het ook mogelijk losse afspraken te maken.
 Aan de hand van een voedingsanalyse krijg je een advies waarin de knelpunten worden benoemd en waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan.
Je gaat een voedingsdagboek bijhouden en tijdens het adviesconsult zal deze worden besproken.
Kosten: € 60,-  (circa 60 minuten)

Adviesconsult

Het adviesconsult duurt ongeveer 40 minuten. Tijdens dit gesprek evalueren we de eerste week en zal de nieuwe leefstijl verder worden uitgelegd en uitgewerkt. Hierna kom je om de 2/3/4 weken langs, dit kun je zelf bepalen. Zo gaan we op een rustig tempo door met het traject om terugval in oude eet- en leefgewoontes te voorkomen.
Kosten: € 45,-- (circa 40 minuten)

(losse) consulten

Tijdens deze consulten kom je langs voor het weeg- en meetmoment. Uiteraard kun je vragen stellen en kijken we naar de voortgang. Deze consulten werken als een ‘stok-achter-de-deur’.
Kosten: € 15,-- (circa 15 minuten) (10 consulten voor € 130,--)

Uitgebreide consulten

Mocht je toch tijdens het traject vastlopen of zie je het even niet meer zitten, dan is er altijd de mogelijkheid om een extra lang consult aan te vragen.
Kosten: € 30,-- (circa 35 minuten)

N.b. afspraken die niet tijdig worden afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.